Gratis verzending vanaf 50 euro

Beveiligde betaling

Verzend- en retourpolicy

Levering & Retour

Voor een vlotte levering van jouw bestelling doen wij beroep op onze verzendpartner DPD. Verzendingen naar een adres in de België, Nederland, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg  zijn gratis vanaf €50. Voor bestellingen onder €50 betaal je slechts €3,95 voor verzending naar je thuis- of werkadres, of naar een DPD pickup parcelshop. 

WAT ZIJN DE LEVERINGSMOGELIJKHEDEN?

Thuislevering of levering bij een DPD pickup parcelshop.

Je kan je pakket laten leveren bij je thuis, op het werk, op een ander adres of bij een DPD pickup parcelshop.

Opgelet: bij levering in een DPD pickup parcelshop heb je 7 dagen tijd om jouw pakketje af te halen. Indien je jouw pakketje niet kwam afhalen, wordt dit pakket opgehaald en terugbetaald.

Het merk lordsxlilies wordt verdeeld in 300 winkelpunten in België. Deze winkels zijn allemaal zelfstandige multi-merkwinkels die niet rechtstreeks verbonden zijn aan lordsxlilies en het bedrijf The Woody Group. Het is om die reden dat er dan ook – voorlopig - geen afhalingen kunnen zijn van jouw pakket in deze winkels.

WAT ZIJN DE VERZENDKOSTEN?

Verzendingen zijn enkel mogelijk naar adressen in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg. Volgende verzendkosten zijn van toepassing :

Bestellingen onder €50: verzendkosten = 3,95 euro

Verzendingen boven €50: gratis

WAT IS DE LEVERINGSTERMIJN?

België - Nederland – Duitsland – Frankrijk - Luxemburg : 2 à 5 werkdagen na het plaatsen van de bestelling.

De leveringstermijn is afhankelijk van verschillende factoren zoals onder andere de beschikbare voorraad, de gekozen leveringsmethode en de betaalmethode.

Alles wordt in het werk gesteld om, na ontvangst van betaling, de verzending efficiënt te laten verlopen en te streven naar een zo kort mogelijke levertermijn. U ontvangt een orderbevestiging via e-mail na het plaatsen van uw bestelling. Wanneer alle artikelen van jouw bestelling beschikbaar zijn, zal de levertermijn tussen de 2 en 5 werkdagen bedragen. Van zodra uw pakketje ons magazijn verlaat, ontvangt u een e-mail met track&trace code. Is jouw pakketje na 5 werkdagen nog niet toegekomen? Contacteer ons gerust via e-mail naar webshop@lordsxlilies.com of via het contactformulier op onze website met vermelding van jouw ordernummer. We helpen je zo snel mogelijk verder!

KAN IK MIJN PAKKET VOLGEN?

Ja, op www.dpd.be kan je de status van je pakket nagaan. Het enige wat je nodig hebt is het 14-cijferig pakketnummer. Van zodra jouw pakketje ons magazijn verlaat, ontvangt u een e-mail met track&trace link om uw pakketje online te volgen.

DPD informeert je altijd op voorhand over de dag van levering van je pakket. Komt die dag niet uit? Geen probleem, tot op 1 uur voor de levering kan je nog wijzigingen uitvoeren! Via de verzendbevestiging die je van DPD ontvangt, kan je het moment en het adres van de levering wijzigen. Je kan het moment en het adres van levering wijzigen.

Op de dag zelf word je per e-mail of sms geïnformeerd over het tijdvak van 1 uur waarin je pakket zal aankomen.

Vragen over jouw pakket? Contacteer ons gerust via e-mail naar webshop@lordsxlilies.com of via het contactformulier op onze website met vermelding van jouw ordernummer. We helpen je zo snel mogelijk verder!

WAT ALS IK NIET THUIS BEN OP HET MOMENT VAN LEVERING?

Geen probleem. Je pakket wordt bij je buur geleverd. Is deze ook niet thuis? Dan wordt je pakket naar een Pickup parcelshop in je buurt gebracht. Op deze manier heb je pakket zo snel mogelijk in je bezit en bepaal je zelf wanneer je het gaat ophalen.

De DPD chauffeur laat een mededeling in je brievenbus achter met vermelding van het adres van de Pickup parcelshop en het tijdstip vanaf wanneer je het pakket kan ophalen. Je krijgt van DPD ook een e-mailbericht wanneer het pakket is aangekomen in de Pickup parcelshop.

Neem je identiteitsbewijs mee wanneer je pakket gaat afhalen. Je krijgt 7 dagen tijd om het op te halen, daarna wordt het terug naar de afzender gestuurd.

RETOUR

Zit jouw aankoop niet lekker, is het de verkeerde maat, zijn de pantoffels beschadigd, ...? Geen probleem, je kan je aankoop retourneren binnen de 14 kalenderdagen na ontvangst.

IS RETOURNEREN KOSTELOOS?

Terugzending binnen de 14 kalenderdagen is niet kosteloos. Voor terugzending draagt de klant de kosten zelf.

Voor retourneren in België: Als na retour blijkt dat uw oorspronkelijke bestelling vrij was van verzendkosten, maar de waarde van de retour lager is dan €50 (BEL) zullen de verzendkosten in mindering worden gebracht van de waarde van de retour.

HOE KAN IK MIJN AANKOOP RETOURNEREN?

Elk besteld artikel kan binnen 14 kalenderdagen worden teruggestuurd. Het artikel dient (indien mogelijk in de originele verpakking) samen met het retourformulier afgegeven te worden in een Pickup Parcelshop (Vind uw Pickup parcelshop op https://www.dpd.com/be/nl/pickup/pickup-parcelshop-vinden/). Hou er rekening mee dat een retour enkel aanvaard wordt indien het artikel onbevuild, onbeschadigd, onbehandeld en ongedragen is en waarvan de originele labels/prijskaartjes niet verwijderd werden.

Wees er waakzaam over dat het uitsluitend toegestaan is de producten te passen zoals dit bij het passen van kleding in een winkel gebruikelijk is. Bij producten die voorzien zijn van een speciale hygiënesticker of hygiënesluiting dient deze sticker en sluiting niet verwijderd of geopend te zijn.

Verpak het artikel die je wenst te retourneren in de originele verzenddoos en vul het bijgeleverde retourformulier in. Vergeet niet om op dit formulier aan te duiden welke artikelen je wenst terug te zenden. Kleef de bijgevoegde DPD-retoursticker op de buitenkant van de doos bovenop jouw adresetiket. Je bent niet verplicht een reden van retour op te geven. Maar om onze kwaliteit en service beter af te stemmen op jouw wensen, zouden we dit waarderen. Momenteel voorzien we nog geen service waarbij je een maat kan omwisselen via het retourformulier. Indien je een andere maat wenst, plaats je dus best een nieuwe bestelling via onze webshop.

KAN IK EEN ARTIKEL RETOURNEREN IN EEN WINKEL?

Het merk lordsxlilies wordt verdeeld in 300 winkelpunten in België. Deze winkels zijn allemaal zelfstandige multimerkenwinkels die niet rechtstreeks verbonden zijn aan lordsxlilies en het bedrijf The Woody Group. Het is om die reden dat er dan ook - voorlopig - geen retour kan afgegeven worden in deze winkels.

IK KOCHT EEN LORDSXLILIES-ARTIKEL IN EEN WINKEL. KAN IK DIE RETOURNEREN VIA DE WEBSHOP VAN LORDSXLILIES?

Neen, enkel de artikelen die je via de lordsxlilies webshop (www.lordsxlilies.com) kocht kunnen geretourneerd worden via bovenstaande procedure. Was je niet tevreden over jouw aankoop in een winkel, dan breng je het artikel terug naar deze winkel, samen met jouw aankoopbewijs en dit binnen de 14 kalenderdagen of een eventuele langere periode die de winkel opgegeven heeft.

IK KOCHT EEN LORDSXLILIES-ARTIKEL IN DE WEBSHOP VAN MIJN LOKALE WINKEL. KAN IK DIE RETOURNEREN VIA DE WEBSHOP VAN LORDSXLILIES?

Neen, enkel de artikelen die je kocht via de lordsxlilies webshop (www.lordsxlilies.com) kun je via deze webshop retourneren, samen met het retourformulier en volgens de procedure zoals hierboven beschreven. Online aankopen via de webshop van een winkel die lordsxlilies verdeelt, moeten via hun retourprocedure gebeuren. Informeer je hierover best op voorhand.

HOE WORD IK TERUGBETAALD ALS IK MIJN AANKOOP RETOURNEER?

De terugbetaling gebeurt op de manier waarop je betaalde. Betaalde je online met een debetkaart of via een online banking-app, dan krijg je het geld teruggestort op de rekening waarmee je betaalde. Betaalde je met een kredietkaart, dan verschijnt het bedrag in plus op je volgende afrekening.

TIP: Draag zorg voor het artikel en pas het uitsluitend zoals dit bij het passen van kleding in een winkel gebruikelijk is. Bij producten die voorzien zijn van een speciale hygiënesticker of hygiënesluiting dient deze sticker en sluiting niet verwijderd of geopend te zijn.

 

NEWS X NEWS X NEWS

Sign up to our newsletter and get the latest lordsxlilies news, backstage stories & promotions. We won’t spam. Promise!