Gratis verzending vanaf 50 euro

Beveiligde betaling

lxl

lordsxlilies is jouw go-to voor super comfortabel & zacht home-, night- en leisurewear met frisse & vrouwelijke designs. Onze handgetekende prints zijn volledig natuurgeïnspireerd.

Wear it your way
At home, in bed, out there

Wij maken de styles, maar het is aan jou om te bepalen hoe ze in jouw leven passen. Als jouw outfit thuis comfortabel aanvoelt, waarom zou deze dan ook niet comfortabel zijn op het werk of buiten? Vind vrijheid in onze zachte materialen en stoffen en draag jouw favorieten hoe je je ook voelt binnen, buiten, altijd en overal.

Belgian freedomwear
Made with respect - for the freedom of others and for our planet.

lordsxlilies is onderdeel van The Woody Group, gekend voor zijn typisch Belgisch oog voor detail, übersofte materialen en kwaliteit in fashion design.

We willen dat je je comfortabel voelt in onze designs, maar dat je ook weet hoe en in welke omstandigheden jouw kleding werd gemaakt. Dat is waarom transparantie en communicatie zo belangrijk zijn voor ons. Ons hoofdkantoor en design departement is gelegen in Gent, België. Onze eigen fabrieken zijn gelegen in Turkije. Door zelf te produceren zijn we zeker dat onze werknemers een eerlijke behandeling krijgen en dat onze producten worden gemaakt onder eerlijke en veilig omstandigheden. Een klein deel van onze productie (zo’n 10 %) ligt in de handen van externe fabrikanten in China en India. Deze worden zorgvuldig uitgekozen. Bovendien werken we enkel met leveranciers die werden gescreend – of bereid zijn zich te laten screenen – door Fair Wair Foundation, een zelfstandige organisatie die streeft naar meer duurzame en ethische productie en transparantie en controleren of de internationale standaarden worden nageleefd. Dit betekent: geen kinderarbeid, geen discriminatie, het recht op een veilig en gezonde werkomgeving, het recht op duurzame lonen en meer.

In 2019 nam The Woody Group ook deel aan het Close The Loop traject van Flanders DC. Samen werken we aan een meer circulair, minder vervuilende fashion industry.